Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oferte de cumparare pentru 20.000 tone grau si 10.000 tone porumb prin sistem bursier


Ofertele de cumparare pentru 20.000 tone grau si 10.000 tone porumb prin sistem bursier in ringul Bursei Romane de Marfuri reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru piata cerealelor, se arata intr-un comunicat al BRM.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) vine in intampinarea cerintelor participantilor la piata cerealelor si le asigura un sistem de tranzactionare eficient si rapid in ringul bursier.

Solutiile de tranzactionare bursiera propuse de BRM, pentru ca piata cerealelor sa functioneze in conditii de transparenta si eficienta pentru toti participantii din aceasta piata se materializeaza in urmatoarele avantaje: obtinerea unui pret corect exprimat de raportul cerere-oferta in conditiile unui numar mare de participanti in Ringul cerealelor, operativitate in efectuarea tranzactiilor, garantarea executarii in bune conditii a contractelor, stabilirea unei cotatii de referinta la nivelul pietei romanesti, tranzactionarea pe o piata bine organizata.

Pentru sustinerea celor afirmate, BRM a demarat actiuni concrete pentru listarea de oferte de vanzare/cumparare cereale pe Piata la disponibil in Ringul cerealelor. In acest sens, in cursul lunii februarie 2009, BRM listeaza zilnic, in sistem bursier, oferte de cumparare pentru grau panificatie – 15.000 tone, grau furajer – 5.000 tone si porumb – 10.000 tone. Se admite tranzactionarea unor cantitati partiale de minim 1.000 tone. Conditia de livrare este CPT Constanta, iar termenul de livrare se desfasoara conform graficului contractual. Informatii suplimentare privind desfasurarea procedurilor de tranzactionare sunt disponibile pe site-ul www.disponibil.ro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Piata la disponibil functioneaza pe baza unui Regulament propriu si are proceduri specifice de tranzactionare a cerealelor, care pot fi consultate pe pagina web a BRM, la adresele www.brm.ro sau www.disponibil.ro. sau .

Despre BRM: Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, prima sedinta de tranzactionare avand loc in data de 10 decembrie 1992. In prezent, BRM a dezvoltat, in acord cu prevederile Legii nr. 357/2005, mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil si Piata licitatiilor. Pe Piata la disponibil se tranzactioneaza marfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de marfuri, in cele 9 ringuri: produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. In anul 2007, BRM a emis in premiera pentru piata romaneasca primele cotatii la produse petroliere. Pe Piata licitatiilor se deruleaza proceduri de achizitii, vanzari, inchirieri si concesiuni, BRM fiind cel mai important consultant in domeniul achizitiilor publice de produse, servicii si lucrari pentru orice tip de autoritate contractanta. Activitatea BRM se desfasoara la sediul central din Bucuresti si prin reteaua teritoriala care numara 33 terminale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016