Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Olandezii studiaza modul de preparare a branzei bio in Romania


Un grup de studenti olandezi au venit in Romania sa studieze metodele de preparare a branzeturilor bio direct de la stanele ecologice. Ei au vizitat targul Earth Market, organizat duminica de Slow Food Bucuresti unde au discutat cu producatorii de branzeturi traditionale.
Sub numele de “Changing cheese chain? A Rapid Rural Appraisal (RRA) to look at changes in the cheese production”, parte a unei calatorii de studii organizate in zona Sibiului, aceasta a avut ca scop studierea lantului de productie a branzei si efectul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana asupra acestuia.

Programul de cercetare al studentilor din Olanda, desfasurat in perioada 7 – 13 iunie a inclus o intalnire cu mediul academic de la Universitatea din Sibiu si un program de cercetare in zona Sibiului cuprinzand vizite la fermele mici si mari de ovine, vizitarea turmelor la pasunat, observarea mulsului, procesul de fabricatie traditional al branzei, vizite in piete locale, supermaket-uri.

Pe parcursul vizitei de studii au fost organizate interviuri cu fermierii, micii producatori, organizatii care promoveaza turismul local, filmari si fotografieri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Gazdele grupului de studenti sunt Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Convivium Slow Food Valahia Gusturilor care sunt si cei 2 organizatori locali ai Earth Market Bucuresti si Centrul de informare Slow Food Bucuresti-Valahia Gusturilor, la ARK Bursa Marfurilor (Calea Rahovei 196 A colt cu str. Uranus, sector 5).

Slow Food este o organizatie non-profit, eco-gastronomica, care a fost fondata in 1989 pentru a contracara modul de viata modern (fast food si fast life), disparitia bucatelor locale traditionale si stimularea interesului oamenilor pentru hrana, provenienta si gustul acesteia, si felul in care alegerile noastre privind hrana afecteaza comunitatea si viitorul oamenilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016