Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oradea: Direcția Sanitar Veterinară amenință să închidă piețele

Tags: dsv bihor

Fiecare piață din județ va fi controlată, în fiecare săptămână, pănă la 15 septembrie. După o vară fierbinte, de controale săptămânale, DSVSA Bihor promite să închidă piețele care nu oferă producătorilor condiții decente de desfacere a produselor alimentare.
(+) Click pentru a mări
Inspectorii au găsit lapte la 17 grade celsius și brânză ținută la 23 de grade celsius (Claudia Vidican)

Conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor amenință să închidă piețele din Oradea și din celelalte localități ale județului. Modul în care arată piețele la început de iulie 2009 i-a amintit lui Mircea Gelu Budău de anii 80, directorul coordonator al DSVSA Bihor fiind hotărât să pună capăt acestui tip de desfacere a produselor primare de origine animală (lapte și carne). Acesta anunță o “vară fierbinte”, de controale săptămânale, la sânge, în piețele bihorene. “Trag un semnal de alarmă la adresa primăriilor și administrației piețelor, să ofere condiții decente în piețele agroalimentare. Altfel, le închidem din septembrie”, amenință Mircea Gelu Budău, oripilat de starea de fapt din piețele bihorene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De la “unghiile îndoliate” ale comercianților de brânză și de alte produse lactate, la faptul că în piața Obor (Ocska) vânzătorii de mici se spală pe mâini în lighean, toate contribuie la un tablou incompatibil cu statutul de oraș european la care tinde municipiul. Controalele DSVSA Bihor au început la 2 iulie și vor continua până la mijlocul lunii septembrie, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor.

Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016