Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizatia Mondiala a Sanatatii a ridicat nivelul de alerta la 4 din 6, corespunzator unei "cresteri semnificative" a riscului producerii unei pandemii


Noi suspecti de infectare cu virusul gripei porcine au fost identificati in Noua Zeelanda si Corea de Sud. Guvernul neo-zeelandez a anuntat exista 56 de cazuri posibile de infectare printre calatorii care s-au intors recent din Mexic sau din Statele Unite.
Inca de la sfarsitul saptamanii trecute, guvernul anuntase ca noua liceeni si un profesor care se intorsesera din Mexic sunt infectati cu un virus gripal A (familie din care face parte si virusul gripei porcine) si ar putea suferi de gripa porcina.

Un prim caz suspect de gripa porcina a fost inregistrat in Coreea de Sud, la o femeie de 51 de ani care s-a intors recent din Mexic. Rezultatele testelor vor fi cunoscute in 24 de ore, potrivit Newsin.

Ritmul deceselor provocate de gripa porcina pare sa incetineasca in Mexic
Anuntul a fost facut de ministrul mexican al Sanatatii, Jose Angel Cordova, care a precizat ca "sambata au fost inregistrate sase decese suspecte, duminica cinci si luni trei".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Bilantul oficial al gripei porcine in Mexic ramane insa neschimbat: 149 de decese, dintre care 20 confirmate, potrivit autoritatilor federale.

Gripa porcina se trasmite de la om la om
Centrul american pentru prevenirea si controlarea bolilor a anuntat ca unele dintrre persoanele care au intrat in contact cu cazurile confirmate de gripa porcina prezinta simptome.

Autoritatile americane au anuntat luni ca 40 de cazuri au fost confirmate in New York, Ohio, Kansas, Texas si California. Cele 20 de cazuri noi confirmate luni provin de la aceeasi scoala din New York.

Si un al saselea stat ar putea fi afectat, Michigan, unde a fost anuntat un caz suspect.

Un container cu esantioane ale virusului gripei porcine s-a spart in Elvetia
Incidentul a determinat evacuarea unui tren de calatori. Cei 60 de pasageri care se aflau in vagonul respectiv au fost izolati timp de o ora, pana cand autoritatile s-au asigurat ca virusul era inofensiv pentru om.

Cele opt flacoane cu esantioane ale virusului erau transportate intr-un container special dintr-un triplu strat de plastic si carton.

Esantioanele de virus animal, care nu poate contamina oamenii, erau destinate unui centru de cercetare al profesorului Laurent Kaiser, care lucreaza la dezvoltarea unui test de diagosticare a gripei umane de origine porcina, a precizat un purtator de cuvant al politiei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016