Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziarul Unirea: Ouăle produse în fermele din Alba sunt sănătoase şi gustoase


Ouăle produse în cele 5 ferme din judeţ sunt sănătoase şi nu reprezintă un pericol pentru consumul uman, toate cuştile de creştere a găinilor ouătoare fiind îmbunătăţite, conform standardelor UE, a anunţat dr. Vasile Bereş, directorul DSVSA Alba. Este vorba de Albatros Gold Alba Iulia (la sol şi în baterii), Avi Simar Pâclişa (sol), Aviuţu Sântămărie (baterii), Bora Bora Galda de Jos (sol) şi Triticum Pianu de Jos (baterii).
Miercuri, 3 martie 2010, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai ANSVSA, prof. univ. dr. Ilie Van - preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România şi prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi - directorul Institutului de Cercetări Alimentare, pentru a soluţiona divergenţele apărute privind ouăle de consum produse şi comercializate în România. La întâlnirea mediată de către preşedintele ANSVSA, Marian Zlotea, a fost prezent şi dr. Niculae Lazăr - director la Direcţia Sănătatea şi Bunăstarea Animalelor.

Concluzia discuţiilor a fost că ouăle produse în fermele româneşti, indiferent de modul în care sunt crescute găinile de la care provin acestea, nu prezintă absolut nici un pericol pentru sănătatea consumatorilor atâta timp cât la comercializarea lor sunt respectate normele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare. De asemenea, atât Ilie Van, cât şi Gheorghe Mencinicopschi şi-au asumat deciza Consiliului Ştiinţific al ANSVSA cu privire la calitatea ouălor produse în fermele româneşti luată cu unanimitate de voturi în şedinţa de luni, 1 martie 2010.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziarul Unirea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton