Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ovidiu Gheorghe, Patronatul Vinului: Deciziile Guvernului vor distruge toate business-urile româneşti


Unele decizii ale Guvernului, precum cea privind modificarea Codului Fiscal, luate "din inconştienţă sau din prostie", vor duce la distrugerea tuturor business-urile româneşti, apreciază preşedintele Patronatului Naţional al Viei şi Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe, informeaza Mediafax.
"Guvernul actual lucrează contra intereselor româneşti . A aprobat mai multe ordonanţe şi hotărâri, printre care şi noul Cod Fiscal, care vor duce la distrugerea tuturor business-urilor româneşti. Nu ştiu dacă aceste decizii au fost luate din inconştienţă sau din prostie, dar afectează întreaga societate românească", a declarat Gheorghe la Focşani, într-o întâlnire cu viticultorii, transmite Mediafax.

El a afirmat că a încercat fără succes să discute cu ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

"Este pentru prima dată în şapte ani când nu reuşesc să mă întâlnesc cu ministrul Agriculturii. Ne-a trimis răspuns că nu are timp să discute cu noi. Aceasta este atitudinea guvernanţilor faţă de contribuabili şi problemele lor. Cred că în actualul guvern este un vid de putere. Nu ai cu cine să vorbeşti în acest guvern. Acesta este motivul pentru care am invitat la discuţii parlamentari în speranţa că vom găsi până la urmă un partener de dialog", a spus Ovidiu Gheorghe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Viticultorii din Vrancea cer sprijin parlamentarilor pentru ca antrepozitele fiscale să nu mai fie închise pentru neplata datoriilor în termen de 60 de zile.

"Această prevedere din Codul Fiscal este o aberaţie care va duce la dispariţia antrepozitelor de depozitare. Nu este în regulă. Aceste antrepozite se vor muta în alte ţări, precum Bulgaria, iar în România va creşte şomajul şi nu vom mai avea cui să vindem vinul", a declarat directorul firmei Veritas Panciu, Adrian Toma.

El a solicitat că trasabilitatea vinurilor să nu mai fie urmărită de vameşi, deoarece vinul nu este purtător de accize, şi a mai spus că băuturile fermentate liniştite concurează neloial adevăratele vinuri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016