Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parerea cititorilor RECOLTA.eu despre promisiunile ministerului privind subventionarea ingrasamintelor



(Soare Gicu) Agricultura in Romania trebuie sa devina o afacere rentabila,pentru toti (mici sau mari) de aceea subventionarea inputurilor pentru agricultura sa se faca la furnizori. Efectele pozitive ale acestor subventii vor fi vizibile in timp acolo unde se renunta la agricultura de subzistenta, un rol important revenind reprezentantilor camerelor agricole din mediul rural, care sa prezinte micilor fermieri in formare tehnologii agricole performante.

(vizitator) SUNTEM IN 20 IANUARIE SI NIMIC.SAU E O ALTA GLUMA PROASTA A GUVERNULUI?

(butusina gimi) As dori sa stiu cat mai repede daca se acorda intr-adevar sau nu aceste cupoane pentru ingrasaminte,deoarece trebuie sa iau urgent odecizie daca mai astept sau nu.Trebuie sa ma aprovizionez cu ingrasaminte.

(vzitator) De vina e APIA si GUVERNUL,care nu platesc taranilor subventiile pe suprafata,care trebuiau achitate.Asa,am fi putut cumpara ingrasamintele necesare.Iar producatorii ar trebui sa mai scada pretul cu 30-40%,sa ne vanda la pretul cu care le dau la export!

(Manolache Liviu) E o minciuna ca ingrasamantul tip complex din ucraina nu e de calitate. Cel de Azo Mures da randament la jumatate fatade cel din ugraina acest aspect si randament este sustinut de prooducatori de legume Brezoaiele DB

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016