Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patronatul Vinului solicită eliminarea accizei la spumante


Patronatul Naţional al Viei şi Vinului (PNVV) solicită autorităţilor eliminarea accizei la vinurile spumoase şi spumante, care nu există în majoritatea statelor Uniunii Europene.

„Toate statele membre ale UE producătoare de vin, cu excepţia Germaniei şi a Ungariei au stabilit nivelul accizei la valoarea zero la vinul spumant, încurajând astfel producţia viticolă şi comerţul cu vinuri, ceea ce, în mod evident, conduce şi la obţinerea de venituri superioare pentru bugetele naţionale”, se arată într-un comunicat al Patronatului Vinului.

În schimb, Ministerul Finanţelor a majorat în primăvara acestui an accizele la băuturile spumante de la 34 de euro la 45 de euro pe hectolitru.

Totodată, patronatul a solicitat Ministerului Agriculturii şi celui al Finanţelor introducerea unei limite de producţie pentru autoconsum la 30 de hectolitri pe an şi coborârea plafonului maxim pentru care nu este necesară obţinerea autorizării de antrepozitare fiscală de la 200 de hectolitri pe an la 30 de hectolitri pe an.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Patronatul consideră că aceste măsuri vor crea efecte pozitive în economie, precum eliminarea concurenţei neloiale a celor care produc cantităţi „industriale”, fiscalizarea profitului şi a TVA şi protejarea consumatorilor prin controlul calităţii vinului introdus pe piaţă.

Citeste mai mult in Capital
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016