Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pe raul Caras a curs apa verde
Un fenomen neobisnuit s-a petrecut duminica dupa masa cu apele raului Caras in portiunea comunei Carasova, mai exact, in Parcul National Semenic-Cheile Carasului. Localnicii au observat ca apa raului are o nuanta de verde. Ca sa nu rada cineva de ei, oamenii nu au spus nimic, dar in final cineva a rupt tacerea si zvonul a umplut satul. Acest lucru s-a intamplat cand oamenii au iesit de la biserica si au mers spre casa. Ajunsi la puntea ce trece raul, curiosi, cetatenii au privit apele cu culoare verzuie si fiecare a incercat sa gaseasca si cate o explicatie. Unii spun ca au peste 60 de ani si nu au mai vazut un asemenea lucru in viata lor.
Maria Ifca, are 71 de ani si spune ca ,,eu fac acelasi drum de cand sunt mica, zilnic trec pe langa apa, dar asa ceva nu am vazut niciodata. Toamna se mai arunca comina de la cazane pe rau, dar nu se coloreaza tot raul cum este acum". Marian Filca spune ca ,,am mai vazut cand eram mic ceva asemanator, dar apa era maronie fiindca femeile inmuiau canepa in apa. Da nu era colorat tot raul ca si acum. Fie ce o fi, numai sa fie ceva curat ca nu mai sti ce sa faci cu poluarea asta". Chiar daca au o culoare verzuie, apele Carasului sunt limpezi si nu au fost semnalate alte probleme de genul mortalitatii piscicole, mai ales ca in amonte exista si o pastravarie ce este alimentata tot cu apa raului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Romania Libera
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura