Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Peste 20.000 de specialisti in gastronomie, asteptati la GastroPan 2014

peste-20000-de-specialisti-in-gastronomie-asteptati-la-gastropan-2014

Cea de-a sasea editie a expozitiei gastronomice cu participare internationala isi va deschide portile in acest week-end, la Brasov.


A inceput numaratoarea inversa pana la startul unuia dintre cele mai asteptate evenimente din industria de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica din Romania, eveniment ce isi va consuma incepand de vineri, 4 aprilie, cea de-a sasea editie. Este vorba de expozitia gastronomica GastroPan, care anul acesta se va desfasura la Brasov, in incinta Brasov Business Park, cu participarea a peste 20.000 de specialisti in gastronomie. din 23 de tari.
 
Acestia vor reprezenta in total 120 de expozanti care vor prezenta la standuri in perioada 4-6 aprilie atat produse finite cat si ingrediente, ustensile, echipamente, dotari pentru brutarii, patiserii, cofetarii si bucatarii profesionale, in functie de progilul activitatii fiecarui expozant. Fara indoiala, principalele puncte de atractie pentru vizitatorii care vor ajunge in week -end la expozitia de la Brasov, vor fi sesiunile de degustari, dar si concursurile si demonstratiile maestrilor cofetari, patiseri sau brutari.
 
Dintre demonstratiile pe care le-au anuntat organizatorii, cele mai interesante se anunta a fi sculptura in fructe si legume, tehnicile deosebite de decorare a torturilor, modelarea artistica a florilor si figurinelor de zahar sau confectionarea diferitelor piese din ciocolata. Protagonisti vor fi bucatari si cofetari specializati din Romania, Ungaria, Anglia Brazilia etc, multi dintre ei castigatori ai unor importante premii la concursuri de profil
 
De-a lungul celor cinci editii de pana acum, GastroPan s-a impus ca singura platforma comuna din Romania in cadrul careia furnizorii, specialiştii şi operatorii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi alimentaţiei publice se pot reuni pentru a-si prezenta inovatiile, a face schimb de experienta si a-si dezvolta afacerile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Expozitia din acest an se va intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, urmand a fi deschisa in zilele de 4,5 si 6 aprilie, intre orele 10.00-18.00.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Peste 20.000 de specialisti in gastronomie, asteptati la GastroPan 2014
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Denumire data speciilor din familiile gramineelor care servesc ca forme parentale pentru incrucisari ...

O tulpina care se intinde orizontal pe suprafata solului. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016