Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 70 de tone de grau, fara documente legale, depistate in trafic


Comisarii Garzii Financiare Ialomita au confiscat, vineri, contravaloarea a aproximativ 74 de tone de grau, pentru care nu s-au putut prezenta documente legale de provenienta. O echipa mixta, formata din politisti de investigare a fraudelor si comisari ai Garzii Financiare Ialomita, a oprit in trafic, pe Autostrada A2, in zona statiei de taxare din Fetesti, doua autocamioane cu semiremorci, inmatriculate in judetul Arad, ambele apartinand unei societati comerciale din acelasi judet, care transportau aproximativ 74 de tone de grau.

Pentru verificarea provenientei acestei cantitati, conducatorii auto, doi calaraseni, in varsta de 36, respectiv 43 de ani, au prezentat doua avize de insotire a marfii, emise de o societate comerciala cu sediul social in orasul Comanesti, pentru o societate comerciala din judetul Neamt, si doua borderouri de achizitii din 16 iulie, conform carora marfa a fost achizitionata de la doua persoane din comuna ialomiteana Cocora.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


'In urma verificarii datelor de stare civila ale celor doua persoane mentionate in borderourile de achizitie, s-a constatat ca acestea nu sunt reale, iar din declaratiile celor doi conducatori auto a rezultat ca graul a fost incarcat din localitatea ialomiteana Grindu', a precizat subinspector Daniela Salaoru, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita. Societatea comerciala din orasul Bacau a fost sanctionata contraventional de catre reprezentantii Garzi Financiare cu amenda in valoare de 15.000 de lei, dispunandu-se masura confiscarii contravalorii cantitatii de 73.940 de kilograme de grau, respectiv 25.879 de lei. Totodata, politistii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de 'fals in inscrisuri sub semnatura privata'.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016