Pe piaţă activează 108 societăţi producătoare de „băuturi fermentate liniştit“, care îşi vând marfa sub formă de vin, deşi licoarea lui Bachus nu are nicio legătură cu lichidul îmbuteliat în PET-uri, obţinut printr-un amestec de alcool etilic şi tot felul de aditivi alimentari.
Încadrarea acestor produse în categoria „vinuri“ a păgubit bugetul statului cu aproximativ 220 de milioane de euro, firmele care le comercializează fiind scutite de la plata taxelor aferente băuturilor alcoolice. România era singura ţară din Uniunea Europeană care a permis producerea şi comercializarea de „băuturi fermentate liniştit“, licenţele fiind emise până acum pe bandă rulantă de reprezentanţele locale ale Ministerului Agriculturii.
Citeste mai mult in Saptamana Financiara
Încadrarea acestor produse în categoria „vinuri“ a păgubit bugetul statului cu aproximativ 220 de milioane de euro, firmele care le comercializează fiind scutite de la plata taxelor aferente băuturilor alcoolice. România era singura ţară din Uniunea Europeană care a permis producerea şi comercializarea de „băuturi fermentate liniştit“, licenţele fiind emise până acum pe bandă rulantă de reprezentanţele locale ale Ministerului Agriculturii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Saptamana Financiara
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News