Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plan de restructurari la Smithfield Foods


Grupul american alimentar Smithfield Foods, care activeaza si in Romania, a anuntat un plan de restructurare la nivel global ce ar urma sa aduca economii de 55 mil. dolari in anul fiscal 2010, respectiv 125 mil. dolari in 2011, conform Reuters, citata de Mediafax. Grupul va restructura divizia de prelucrare a carnii de porc, prin reducerea numarului de companii independente de la sapte la trei si inchiderea a sase fabrici.
Compania prognozeaza costuri de 85 mil. dolari in trimestrul al treilea al anului fiscal, incheiat la 1 februarie, ca urmare a reevaluarii in scadere a activelor, in timp ce cheltuielile de restructurare sunt evaluate la 30 mil. dolari in urmatorii trei ani. Planul de restructurare prevede inclusiv concedierea a 1.800 de angajati, insa o parte a acestora ar putea fi reorientati in cadrul grupului. Grupul american a intrat pe piata romaneasca in 2004, prin achizitia companiilor Agrotorvis si Comtim Grup. Ulterior, Smithfield a preluat firma de distributie Agroalim Distribution Bucuresti, precum si un pachet de 50% la depozitul Frigorifer din Tulcea. Smithfield a investit in Romania peste 250 mil. dolari, planurile initiale ale companiei prevazand investitii de peste 850 mil. dolari pana la sfarsitul anului 2010.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Smithfield Ferme a anuntat recent ca va finaliza in 2009 constructia fermei de scroafe New Gataia, din judetul Timis, o investitie greenfield de 20 mil. euro, anuntand si operationalizarea a 12 ferme de crestere si ingrasare a porcilor, ceea ce va conduce la o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%. Smithfield Foods este cel mai mare procesator si furnizor de carne de porc proaspata si congelata din Statele Unite, precum si cel mai mare crescator de porci.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016