Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plata avansurilor va incepe din 16 octombrie

plata-avansurilor-va-incepe-din-16-octombrie

Ministrul Agriculturii a dat noi asigurari in acest sens, precizand ca au fost alocati un miliard de euro pentru plata subventiilor.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, la finele saptamanii trecute ca, incepand cu data de 16 octombrie, va incepe plata in avans a subventiilor pentru fermieri, bugetul alocat de Guvern fiind de un miliard de euro.
 
Acesta a mai precizat ca a fost informata Comisia Europeana cu privire la situaţia in care se afla judetele din vestul ţarii, afectate de seceta, şi nu numai, astfel incat exista sanse ca plata in avans a subventiilor sa se realizeze incepand cu data de 16 octombrie.
 
„Am informat Comisia Europeana despre situatia deosebita din Romania, mai ales de cea din partea de vest, solicitand scris, documentand temeinic, ca este necesar a se lua o decizie astfel incat avansul pentru subventii sa fie mai mare, la 70%, iar subventiile sa se dea la timp. Iar in acest timp vor incepe sa fie distribuite subventiile la fermieri incepand cu data de 16 octombrie”, a explicat Petru Daea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Agriculturii a laudat Guvernul Tudose pentru faptul ca pentru prima data se acorda 2% din PIB pentru agricultura si a precizat ca a fost alocata suma de un miliard de euro pentru plata subventiilor fermierilor.
 
„S-a spus ca aceste subvenţii vin pur si simplu. Nu, aceste subvenţii vin daca bugetul statului aloca la timp si integral suma respectiva si abia apoi are loc procesul de decontare la UE. De aceea, Guvernul Tudose a alocat integral pentru agricultura suma pentru avansul care va incepe din data de 16 octombrie. Aceasta suma nu e mica, este vorba de un miliard de euro. Atat vom injecta in agricultura in perioada care urmeaza, in asa fel incat fermierii sa aiba bani la timp pentru a putea efectua lucrarile”, a afirmat Petre Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016