Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Platile APIA 2022: Deciziile luate astazi

platile-apia-2022-deciziile-luate-astazi

Seful APIA a mobilizat conducerile locale pentru pregatirea primului val de plati din subventiile agricole aferente acestui an. Asadar, astazi au fost luate decizii pentru prima transa din subventii.


Directorul General al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Adrian Pintea, a convocat astazi, vineri - 2 septembrie, conducerile centrelor judetene si a aparatului central al agentiei la o intalnire de lucru. Aceasta s-a desfasurat in sistem videoconferinta, avand ca teme principale de discutie urmatoarele:
 
- Analiza si stadiul controalelor la fata locului aferente campaniei 2022
 
- Stadiul pregatirii Campaniei 2022 de plata in avans
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
- Stadiul depunerii cererilor de plata pentru Schemele de acordare a ajutoarelor exceptionale producatorilor agricoli din sectorul vegetal si crescatorilor de animale din sectoarele suin si avicol
 
- Alte aspecte privind activitatile curente ale agentiei
 
"Directorul General APIA a punctat in mod deosebit importanta finalizarii tuturor controalelor in termenele stabilite conform calendarului de lucru al agentiei, pentru demararea in conditii optime a autorizarii la plata in cadrul campaniei 2022 de plata in avans pentru platile directe si a cerut tuturor colegilor implicare maxima pentru atingerea obiectivelor institutionale", conform unei informari APIA.
 
In ceea ce priveste plata avansului APIA, aceasta urmeaza sa inceapa din 16 octombrie. Prima transa de bani poate fi autorizata pana la data de 30 noiembrie, inclusiv. De asemenea, din data de 1 decembrie, statele UE pot demara plata integrala a subventiilor, cu termne de finalizare 30 iunie 2023.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016