Controalele se intensifică în această perioadă. Echipe mixte formate din medicii veterinari, poliţişti şi jandarmi iau la puricat punctele de sacrificare a mieilor şi pieţele. Vizaţi de controale sunt comercianţii de miei, ouă şi vin. Directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare, Pompiliu Smultea a anunţat astăzi că verificările la comercianţi şi producători au început încă din această săptămână şi vor continua în Săptămâna Mare. „Avem în teren 28 de echipe care fac control în tot judeţul”, a spus Pompiliu Smultea.
Şeful de la DSV a mai spus că în Timiş sunt 19 puncte de sacrificare a mieilor, două dintre ele fiind în Timişoara, în pieţele Iosefin şi Badea Cârţan. „La controalele pe care le-am făcut până acum nu am descoperit nereguli grave”, a mai spus Smultea. Verificările medicilor veterinari vizează comercianţii de carne de miel, de ouă, dar şi de vin, produse foarte căutate în această perioadă.
Citeste mai mult in Adevarul.
Şeful de la DSV a mai spus că în Timiş sunt 19 puncte de sacrificare a mieilor, două dintre ele fiind în Timişoara, în pieţele Iosefin şi Badea Cârţan. „La controalele pe care le-am făcut până acum nu am descoperit nereguli grave”, a mai spus Smultea. Verificările medicilor veterinari vizează comercianţii de carne de miel, de ouă, dar şi de vin, produse foarte căutate în această perioadă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News