Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Politia e cu ochii pe hotii de brazi de Craciun

politia-e-cu-ochii-pe-hotii-de-brazi-de-craciun

Peste 4.000 pomi de Craciun, aproape 8 tone de cetina de brad sau molid, 5.900 de coronite de brad si 5.500 metri cubi de material lemnos, in valoare totala de peste 1.000.000 de lei, au fost confiscati in perioada 15 noiembrie - 7 decembri.


Ofiterii Serviciului pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.G.P.R. - Directia de Ordine Publica - I.G.P.R. si politistii cu atributiuni in acest domeniu din cadrul inspectoratelor judetene de politie, in colaborare cu specialisti silvici din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor si Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, au actionat pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, pe drumurile forestiere si publice, in zonele impadurite cu rasinoase si in piete, targuri, oboare sau alte locuri de comercializare, in perioada 15 noiembrie - 7 decembrie a.c..

Astfel, in urma actiunilor pentru combaterea activitatilor ilegale din acest domeniu, au fost constatate 352 de infractiuni la Legea nr.46/2008 - Codul Silvic si aplicate 1.856 de sancțiuni contravenționale, in valoare de aproximativ 2.180.000 de lei.

De asemenea, au fost luate masuri complementare de confiscare a 5.549 metri cubi de material lemnos, in valoare de 866.980 de lei, a 4.188 pomi de Craciun, in valoare de 192.212 de lei, a 7.706 kg cetina de brad/molid, in valoare de 11.413 de lei si a 5.990 de coronite de brad, in valoare de 3.110 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru prevenirea si combaterea agresiunilor indreptate impotriva fondului forestier national, in special a celor de taiere, transport, prelucrare si comercializare a speciilor tinere de arborete de rasinoase (brad si molid), valorificate sub forma "pomilor de Craciun", la data de 15 noiembrie a.c. a fost pusa in aplicare Dispozitia privind intensificarea activitatilor desfasurate de structurile cu atributii in domeniul prevenirii si combaterii faptelor ilegale asociate din taierea, transportul si comercializarea materialelor lemnoase si a "Pomilor de Craciun", aprobata de catre conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, a Directiei Generale Paduri si a Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, pentru perioada 15 noiembrie - 24 decembrie 2012.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016