După ce a eşuat ani la rând în afaceri, bucureşteanul Iulian Micu s-a retras în câmp şi s-a apucat de capre. La fermă are, cu totul, 400. Aduce lapte crud şi brânză la domiciliul clientului, exact ca pe pizza. Afacerea merge excelent, căci marfa asta e raritate în magazine. Ca să n-o ia razna singur cu atâtea capre, fermierul a învăţat... psihologia caprină. Acum doarme împreună cu "fetele" - ele în grajd, el în capul grajdului, într-o căsuţă improvizată.
Mândră ca o domniţă te priveşte semeţ de pe o pagină de internet. E albă la faţă şi au fotografiat-o artistic, mai dintr-o parte, să pară şi misterioasă. Jumate din faţă e învăluită în umbră, cealaltă e luminată. Din ochiul luminat i se aprinde din când în când o steluţă animată, ca în felicitările de Crăciun. Este căpriţa cea mai frumoasă a fermei "La caprina" din comuna Toporu de Giurgiu. Era domnişoară când au fotografiat-o; poza ei a fost aleasă din câteva sute.
Domnişoara trăieşte la fermă împreună cu alte 400 de surori, Albe de Banat şi Carpatine. Laptele lor ajunge, crud, în Bucureşti, la bebeluşi bolnavi, la canceroşi, la bătrâni cu TBC sau cu astm, la depresivi şi chiar la doamnele care-şi dichisesc obrazul des.
Citeste mai mult in Gandul.
Mândră ca o domniţă te priveşte semeţ de pe o pagină de internet. E albă la faţă şi au fotografiat-o artistic, mai dintr-o parte, să pară şi misterioasă. Jumate din faţă e învăluită în umbră, cealaltă e luminată. Din ochiul luminat i se aprinde din când în când o steluţă animată, ca în felicitările de Crăciun. Este căpriţa cea mai frumoasă a fermei "La caprina" din comuna Toporu de Giurgiu. Era domnişoară când au fotografiat-o; poza ei a fost aleasă din câteva sute.
Domnişoara trăieşte la fermă împreună cu alte 400 de surori, Albe de Banat şi Carpatine. Laptele lor ajunge, crud, în Bucureşti, la bebeluşi bolnavi, la canceroşi, la bătrâni cu TBC sau cu astm, la depresivi şi chiar la doamnele care-şi dichisesc obrazul des.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gandul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News