Un kilogram de roşii de producţie autohtonă a ajuns să coste între 3,5 şi 4 lei, deşi în urmă cu numai trei săptămână era şi 1,5 lei.
Explicaţia producătorilor este una simplă: temperaturile ridicate au afectat toate legumele crescute de ţărani, iar aceştia trebuie să-şi scoată într-un fel cheltuielile. Acesta este doar începutul pentru că, spun producătorii prahoveni veniţi în pieţele ploieştene, un kilogram de roşii ar putea sări în zilele următoare şi la 5 lei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Explicaţia producătorilor este una simplă: temperaturile ridicate au afectat toate legumele crescute de ţărani, iar aceştia trebuie să-şi scoată într-un fel cheltuielile. Acesta este doar începutul pentru că, spun producătorii prahoveni veniţi în pieţele ploieştene, un kilogram de roşii ar putea sări în zilele următoare şi la 5 lei.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News