Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele LAPAR sustine ca pana luna viitoare nu se va plati nicio subventie

presedintele-lapar-sustine-ca-pana-luna-viitoare-nu-se-va-plati-nicio-subventie

Laurentiu Baciu a declarat ca acest lucru se intampla din cauza faptului ca autoritatile au omis sa trimita la Bruxelles o notificare in acest sens.


Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, Laurentiu Baciu, a declarat in deschiderea adunarii generale a membrilor asociatiei ca subventiile agricole nu vor putea fi platite catre fermieri pana in luna martie, deoarece autoritatile romane nu au trimis o notificare la Bruxelles in luna noiembrie.
 
„In continuare oficialitatile statului nu au puterea sa spuna adevarul de ce nu se fac platile. Ei, aflati ca banii pentru plati sunt blocati la Comisia Europeana pentru ca Ministerul Agriculturii ar fi trebuit in luna noiembrie, dupa terminarea platilor, sa faca o notificare la Comisia Europeana, notificare care nu a fost facuta. Cand a venit noua conducere, s-a trezit ca nu se pot face platile”, a spus Lautentiu Baciu.
 
El le-a spus fermierilor ca, potrivit informatiilor pe care le detine, platile vor putea fi facute abia in martie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Asa ca toate legendele pe care le mai auziti cu plata sunt false si va spun ca pana in martie nu se mai poate face nicio plata, ca sa stiti adevarul. Pentru ca va tot duceti la APIA si cei de acolo nu au curajul si gasesc intotdeauna pe cineva vinovat. Vina le apartine celor de la minister, iar cand spun minister iau la pachet cu APIA”, a adaugat presedintele LAPAR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.07 din 7 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016