Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preţul unui tractor produs la Roman SA va fi de 9.700 de euro plus TVA


La societatea Roman SA a fost finalizat prototipul tractorului U 650, de 65 CP, iar în zilele următoare va începe producţia în serie. Prima comandă pe care această societate o are deja este de 600 de bucăţi, livrare pentru Egipt.

Ioan Neculaie, cel care controlează societatea Roman SA, spune că dreptul de producţie al acestui tractor a fost cumpărat de la cei care au cumpărat Tractorul UTB SA de către persoana care a intermediat comanda de 600 de tractoare pentru Egipt.

„Noi putem realiza acest model de tractor fără nici o problemă, însă doar fără cabină. Pentru a-l comercializa şi pe piaţa internă a României va trebui să avem şi drepturile pentru cabină. Însă, pentru această comandă se doresc tractoare doar cu parasolar”, susţine Ioan Neculaie.

Producţia acestui tractor nu a fost dificilă, spun cei din conducerea Roman SA, deoarece majoritatea componentelor sunt făcute în această societate. Preţul unui tractor la comercializare va fi de aproximativ 9.700 de euro fără TVA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


În ceea ce priveşte comanda de 600 de bucăţi pentru Egipt, aceasta trebuie realizată în cursul anului viitor, în funcţie de graficul de livrare care va fi convenit peste două zile cu cumpărătorul acestora, care va veni la Braşov pentru perfectarea contractului. Oricum, conducerea Roman SA susţine că primele 100 de tractoare vor fi livrate în primele două luni ale anului 2009. „Aproape toate componentele sunt făcute aici, la noi. Doar blocul motor şi chiulasa sunt importate din India, iar cutia de distribuţie este adusă de la Sfântu Gheorghe.

Iar uzina Roman a produs timp de mai mulţi ani componente pentru uzina Tractorul. Ceea ce vom face aici, adică tractoarele care se vor produce la Roman, continuă seria celor peste 6 milioane produse la Tractorul. Nu începem o serie nouă”, ne-a explicat directorul general al uzinei, Carol Rugaci. În ceea ce priveşte producţia viitoare de tractoare, Ioan Neculaie spune că nu va trebui să caute prea mult beneficiari, deoarece imediat ce se va auzi de reînceperea producţiei vor veni comenzi din toată lumea.

Întrebat dacă va angaja din foştii angajaţi ai uzinei Tractorul, Neculaie spune că va face acest lucru cu siguranţă. „Tractoarele trebuie făcute cu specialişti. Şi dacă nu le fac cei care au lucrat în Tractorul cine să le facă? Eu cu Rugaci? Nu prea cred. Nu am estimat încă numărul necesar de oameni”, a explicat Neculaie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016