Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preţul zahărului, la cel mai înalt nivel din ultimii 30 de ani


Ciclonul Yasi, care a lovit joi Australia, a propulsat preţul zahărului la noi cote, ajungând la cel mai înalt nivel din ultimii treizeci de ani la New York, în timp ce investitorii sunt preocupaţi de pagubele suferite de statul australian, al treilea mare exportator mondial. Preţul pentru o livră de zahăr destinat vânzării în martie a ajuns miercuri seara la 36,08 cenţi la New York, nivel ce n-a mai fost atins din noiembrie 1980, după care a cedat puţin joi.
La Londra, o tonă de zahăr alb era cotată miercuri la 857 de lire sterline, un preţ fără precedent de la prima cotare la bursa britanică, în 1987.

Ciclonul Yasi, care a lovit nord-estul ţării, ''a făcut mai puţine pagube decât se aştepta, primele estimări arată că mai mult de jumătate din recoltele de trestie de zahăr au fost distruse în regiunile devastate, corespunzând cu 15 % din producţia australiană'', subliniau analiştii de la Commerzbank.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Australia este cel de-al treilea mare exportator de zahăr de pe planetă, după Brazilia şi Thailanda, şi reprezenta pentru sezonul 2009-2010 peste 7 % din totalul exporturilor în lume.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016