Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Primele vinuri din 2009
Podgorenii cu tradiţie au scos primele vinuri ale lui 2009, licori trase la teasc din recolta de struguri a acestui an. Primii care au turnat în pahare vinuri noi sunt cei de la Cotnari, Cramele Recaş şi Ostrov. Doi sommelieri, specialiştii care aleg vinurile pentru restaurante, au comentat pentru EVZ vinurile care au apărut până acum.
„Esenţial la un vin nou este, în primul rând, gustul, care trebuie să-ţi lase impresia că mănânci un strugure proaspăt”, spune categoric sommelierul Sergiu Nedelea.
Printre primele care au apărut pe piaţă, Cramele Ostrov au anunţat „Vinul nou” făcut din struguri din soiul Fetească Neagră. Sommelierul Daniel Zottu spune că „este foarte lejer şi cu o fructuozitate foarte bogată”.
În plus, el e de părere că se potriveşte de minune cu plăcintele dobrogene şi salatele bogate din aceeaşi zonă geografică.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cei de la Cramele Recaş au fost ceva mai harnici şi au scos pe piaţă trei tipuri de vin în 2009. Din strugurii culeşi anul acesta au ieşit Feteasca Regală, Sauvignon Blanc şi „piesa de rezistenţă”, cum susţin specialiştii - „Solo Quinta”.
„Cum spune şi denumirea, «SoloQuinta» este ocombinaţie de cinci soiuri: Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Muscat, Merlot şi Chardonnay”, explică sommelierul Sergiu Nedelea
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News