Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul siloz are priza la granarii Romaniei


Fermierii îşi pot înmagazina deja cerealele în cele 76 de silozuri sau 256 de magazii, însă vor obţine certificatul de depozit mai târziu.

La doar câteva zile de la implementarea programului „Primul siloz”, cererile pentru licenţierea spaţiilor de înmagazinare nu au încetat să apară. Astfel, până ieri, Ministerul Agriculturii înregistrase deja 120 de cereri.

„Cele 120 de cereri sunt pentru o capacitate de depozitare de circa 2,4 milioane de tone. Dintre acestea, cererea acoperă 76 de silozuri cu o capacitate de stocare de aproximativ 1,6 milioane de tone şi alte 256 de magazii cu o capacitate de aproape 0,8 milioane de tone”, ne-au declarat oficialii Ministerului Agriculturii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru acoperirea necesarului de consum de grâu al ţării va fi nevoie de 3,5 milioane de tone pentru panificaţie, la care se adaugă alte 500.000 de tone pentru însămânţarea terenurilor pentru anul viitor. Spaţiul de depozitare pentru această cantitate ocupă circa 30% din totalul spaţiilor de înmagazinare din România.

„Având în vedere că majoritatea fermierilor nu deţin spaţii de depozitare adecvate, care să asigure în condiţii optime calitatea seminţelor de consum pe o perioadă mai îndelungată, acest program creează posibilitatea ca fermierii să obţină un preţ corect pentru producţie, al cărui preţ la recoltare nu acoperă cheltuielile de producţie şi pot obţine un certificat de depozit care constituie titlu de credit negociabil reprezentativ al mărfii, la ordin transmisibil, fără limită de restricţii”, ne-a declarat Daniel Botănoiu, director în cadrul Ministerului Agriculturii.

Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016