Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Procedurile de achiziţii publice, modificate de Guvern


Atenţie, dacă aveţi în derulare un contract de finanţare prin fonduri europene care prevede achiziţii publice. Guvernul a modificat legislatia achizitiilor publice, printr-o ordonanta de urgenta adoptata în sedinta de miercuri, au declarat, vineri, pentru Agerpres, surse guvernamentale.
Modificarile urmeaza sa fie publicate în Monitorul Oficial.

Ordonanta de urgenta pentru modificarea OUG 34/2006 încearca sa instituie prevederi prin care achizitiile publice sa nu mai fie blocate de contestatii, iar actele aditionale la contracte sa se limiteze la 20 la suta din valoarea initiala a întelegerilor.

Modificarile, în forma initiata de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), prevad reducerea valorii bunurilor sau serviciilor achizitionate, fara licitatie, prin acte aditionale la contracte publice de la 50 la suta, cât este în prezent, la maximum 20 la suta din valoarea întelegerilor initiale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

O alta modificare prevede ca orice contestatie depusa pe parcursul unei proceduri de achizitie publica va fi solutionata la finalizarea procedurii de achizitie, în termen de maximum 20 de zile.

Astfel, Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor va avea la dispozitie maximum 10 zile sa solutioneze o contestatie facuta pe anumite exceptii din procedurile de achizitii si cel mult 20 de zile contestatiile pe fondul cauzei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton