Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorii agricoli din Mures, indemnati sa cultive sfecla de zahar


In cadrul campaniei de informare a producatorilor agricoli care va debuta pe 4 aprilie, specialistii in agricultura ii vor indemna pe oameni sa isi indrepte atentia si asupra cultivarii sfeclei de zahar, intrucat este cultura care beneficiaza de cele mai multe subventii, informeaza Agerpres.

"Este cea mai sustinuta cultura, dar din pacate nu prinde la agricultori. Se acorda subventii care pot ajunge la 3.000 lei la hectar, in conditiile in care infiintarea unui hectar de sfecla costa in jur de 4.500 lei. In plus, pentru aceasta cultura ai asigurata desfacerea. Producatorii agricoli gresesc ca nu se orienteaza catre sfecla de zahar", a declarat seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Mures, Liviu Timar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit datelor existente la DADR Mures, in judet este declarata o suprafata de 2.200 ha care va fi cultivata cu sfecla de zahar, dar ca la Fabrica de Zahar din Ludus exista incheiate contracte doar pentru o suprafata de 1.700 ha. Liviu Timar crede ca agricultorii se feresc sa cultive sfecla si din cauza desfiintarii centrelor de transport ale fabricii de zahar, care preluau productia de la diferite baze care existau intr-o serie de comune. Acest lucru a facut ca producatorul sa fie nevoit sa asigure singur transportul la fabrica din Ludus, iar multi nu au aceasta posibilitate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016