Asociaţia Avicultorilor din Cluj a început, ieri, o campanie de promovare a ouălor în rândul consumatorilor, pledând pentru includerea acestui produs în alimentaţia din grădiniţe şi spitale în cadrul unui program de tip "lapte şi corn".
Preşedintele asociaţiei, Ştefan Vâju, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este nevoie de promovarea produselor alimentare româneşti şi recâştigarea încrederii consumatorilor.
"Am început o campanie de promovare a produselor alimentare româneşti, în special a ouălor, cu scopul de a încuraja consumul, a promova produsele româneşti, dar şi de a recâştiga încrederea consumatorilor. Oul este un produs cu valoare nutritivă ridicată, este bogat în proteine, acizi graşi şi calciu", a afirmat Vâju.
Acesta a spus că pledează "pentru includerea oului într-un program de tip «lapte şi corn» care se adresează grădiniţelor şi spitalelor", urmând să se facă demersuri în acest sens.
"De asemenea, Asociaţia Avicultorilor Cluj susţine producerea şi vânzarea unui ou îmbogăţit cu Omega 3, care are efecte benefice din punct de vedere medical asupra oamenilor. Este o nişă de piaţă pe care trebuie să o exploatăm", a spus Ştefan Vâju.
Citeste mai mult in Adevarul
Preşedintele asociaţiei, Ştefan Vâju, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este nevoie de promovarea produselor alimentare româneşti şi recâştigarea încrederii consumatorilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Am început o campanie de promovare a produselor alimentare româneşti, în special a ouălor, cu scopul de a încuraja consumul, a promova produsele româneşti, dar şi de a recâştiga încrederea consumatorilor. Oul este un produs cu valoare nutritivă ridicată, este bogat în proteine, acizi graşi şi calciu", a afirmat Vâju.
Acesta a spus că pledează "pentru includerea oului într-un program de tip «lapte şi corn» care se adresează grădiniţelor şi spitalelor", urmând să se facă demersuri în acest sens.
"De asemenea, Asociaţia Avicultorilor Cluj susţine producerea şi vânzarea unui ou îmbogăţit cu Omega 3, care are efecte benefice din punct de vedere medical asupra oamenilor. Este o nişă de piaţă pe care trebuie să o exploatăm", a spus Ştefan Vâju.
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News