Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producătorul de vinuri Vinia Iaşi mizează în 2009 pe afaceri de 27 milioane lei, în scădere cu 15%


Vinia Iaşi estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 27 milioane lei, în scădere cu circa 15% faţă de 2008, pe fondul reducerii numărului de comercianţi şi distribuitori, dar şi a consumului, efecte generate de criza financiară actuală.

"Planificarea acestei cifre de afaceri, de 27 milioane lei, mai mică cu aproximativ 15% comparativ cu anul trecut, a avut în vedere scăderea pieţei interne din cauza diminuării cererii solvabile, pentru că vinul nu e un produs de bază. Totodată, am constatat şi luat în calcul ieşirea din sector a unor comercianţi şi distribuitori, mulţi dintre ei nu mai fac faţă cheltuielilor şi atunci preferă să nu mai lucreze, decât să muncească în pierdere", a declarat, miercuri, agenţiei Mediafax, directorul de marketing al Vinia Iaşi, Titi Băbuşanu.
El a adăugat că firma are ca obiective, pentru acest an, în condiţiile crizei economice actuale, optimizarea conturilor de clienţi, reducerea cheltuielilor şi menţinerea marjei de profit.

Anul trecut, compania a investit aproximativ un milion de euro, iar în 2009 planul de investiţii prevede o sumă de circa 1,25 milioane euro, care va fi cheltuită pentru înfiinţări şi modernizări de plantaţii de viţă de vie, dotări cu tehnologie de îmbuteliere şi condiţionare vin şi distilate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Sursele din care se va realiza programul de investiţii pentru 2009 sunt fonduri europene din cadrul programului de reconversie (aproximativ 1,1 milioane euro) şi surse proprii. Având în vedere costurile asociate creditelor bancare, precum şi condiţiile de acordare existente în acest moment, utilizarea acestei surse de finanţare în 2009 va fi diminuată considerabil, urmând a ne onora obligaţiile contractuale scadente în anul în curs pentru creditele contractate în anii anteriori", a explicat Băbuşanu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016