Târgul din Piaţa Vasile Milea a început ieri şi ţine până la 25 octombrie. Timp de o săptămână, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti vor avea loc concerte de muzică populară şi uşoară, dansuri şi expoziţii de produse culinare, de artizanat şi îmbrăcăminte.
Producătorii de brânzeturi sunt primii care au ocupar standurile Primăriei, ei expunându-şi produsele încă de aseară.
Veniţi de prin toate judeţele ţării, producătorii de brânzeturi îşi îmbiau încă de aseară trecătorii cu brânza de burduf, caşcavalul de Rucăr sau telemea de oaie. Meşterii populari sau de artizanat şi olarii şi-au întins tarabele astăzi, când a început oficial sărbătoarea „Toamna Piteşteană“.
Preparate delicioase, preţuri mici
Piteştenii care nu s-au speriat de ploaia de ieri şi au trecut prin centrul au putut cumpăra brânză de burduf sau caşcaval direct de la producători. Producătorii, aflaţi aseară în febra amenajărilor standurilor, se rugau să nu plouă pentru vânzările să fie pe măsura muncii lor.
„Îmi decorez standul cu crengi de viţă-de-vie cu struguri pe ele, pentru a-l face cât mai atractiv. Sper să crească vânzările dacă e mai frumos“, a spus zâmbind o producătoare de brânzeturi din Argeş.Unii nici nu au apucat să-şi expună marfa că au şi apărut clienţii pofticioşi.
„Mi-am luat o rolă de caşcaval de Rucăr. E mult mai avantajos decât dacă aş cumpăra din magazin, e natural şi mult mai gustos. Mai trec zilele următoare să mai cumpăr şi altceva, dar acum nu mai am bani“, spune Mariana Avramescu, în vârstă de 40 de ani din Piteşti.
Citeste mai mult in Adevarul
Producătorii de brânzeturi sunt primii care au ocupar standurile Primăriei, ei expunându-şi produsele încă de aseară.
Veniţi de prin toate judeţele ţării, producătorii de brânzeturi îşi îmbiau încă de aseară trecătorii cu brânza de burduf, caşcavalul de Rucăr sau telemea de oaie. Meşterii populari sau de artizanat şi olarii şi-au întins tarabele astăzi, când a început oficial sărbătoarea „Toamna Piteşteană“.
Preparate delicioase, preţuri mici
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Piteştenii care nu s-au speriat de ploaia de ieri şi au trecut prin centrul au putut cumpăra brânză de burduf sau caşcaval direct de la producători. Producătorii, aflaţi aseară în febra amenajărilor standurilor, se rugau să nu plouă pentru vânzările să fie pe măsura muncii lor.
„Îmi decorez standul cu crengi de viţă-de-vie cu struguri pe ele, pentru a-l face cât mai atractiv. Sper să crească vânzările dacă e mai frumos“, a spus zâmbind o producătoare de brânzeturi din Argeş.Unii nici nu au apucat să-şi expună marfa că au şi apărut clienţii pofticioşi.
„Mi-am luat o rolă de caşcaval de Rucăr. E mult mai avantajos decât dacă aş cumpăra din magazin, e natural şi mult mai gustos. Mai trec zilele următoare să mai cumpăr şi altceva, dar acum nu mai am bani“, spune Mariana Avramescu, în vârstă de 40 de ani din Piteşti.
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News