Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsul zilei: tractoarele New Holland T8000


Tractoarele din seria T8000 (clasa de putere 281 - 337 CP) ofera putere sporita si moment mare pentru a satisface toate cerintele mediului de lucru. Toate modelele sunt dotate cu motoare de 8,3 litri turbo cu intercooler, prevazute cu sisteme de injectie Cummon Rail si cu management avansat al puterii motorului. Pentru a asigura fiabilitate crescuta noii serii de tractoare, New Holland a efectuat teste de anduranta in diferite conditii, echivalente cu peste 10 ani de utilizare a tractorului, informeaza situl producatorului.
Management avansat al puterii motorului
Tractoarele T8000 reusesc să-şi menţină o turaţie fixă în soluri grele şi indiferent de cultură. Păstrarea constantă a turaţiei este necesară în special când se realizează lucrările de îmbalotare, protecţie şi semănat de precizie. Managementul puterii motorului înseamnă că puterea tractorului poate fi crescută cu 35 CP în transport sau la aplicaţii care folosesc antrenarea prizei de putere. Sistemul răspunde automat independent de operator. De câte ori senzorii de moment de pe motor şi priză detectează o creştere a încărcării motorului se comandă electronic creşterea puterii pentru a asigura menţinerea turaţiei prizei sau vitezei ae transport.

Transmisia „Ultra Command" montată pe toate modelele din seria T8000 oferă 18 trepte înainte şi patru înapoi şi poate fi reglată să lucreze în două moduri automate: pentru transport şi pentru câmp. Modul automat de transport poate fi reglat să schimbe viteza între treapta a 13-a şi a 19-a fără a fi necesar ca operatorul să apese pedala de ambreiaj sau să-şi aleagă treapta când porneşte de pe loc cu o sarcină grea.

Modul automat pentru lucru în câmp permite operatorului să-şi regleze parametrii de lucru doriţi, iar sistemul preia sarcina schimbării treptelor în funcţie de acceleraţie, turaţia şi încărcarea motorului. O nouă transmisie 19x4 „Ultra Command" este disponibilă atât pentru versiunea economică cu viteza de 40 km/h (pentru reducerea consumului de combustibil), cât şi pentru 50 km/h.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Când este montat un reductor pentru viteze foarte mici se obţin 23 de viteze înainte şi şase înapoi, complet powershift (cu schimbare în sarcină, fără apăsarea pedalei de ambreiaj). Viteza minimă ajunge în cazul cu reductor la 250 m/h.

Toate modelele pot fi dotate cu punte Super Steer, unică numai la New Holland, care face ca raza de întoarcere să fie foarte strânsa. Practic, tractorul virează atât cu roţile, cât şi cu toata puntea faţă.

Raza de întoarcere minimă este de 4,6 m fără folosirea frânelor, care nu se poate obţine decât la T8000. Aceasta poate duce la creşterea cu 10% a productivităţii numai prin eliminarea manevrelor suplimentare la întoarcere.

O altă opţiune este puntea din faţă cu suspensie „Terraglide", care asigură funcţionarea optimă în transport. în ţările unde este permis, poate fi oferită varianta cu viteză maximă de 50 km/h. Toate modelele pot atinqe viteza de 40 km/h şi cu turaţie redusă la motor, pentru a optimiza consumul de combustibil.

Puntea din faţă cu suspensie Terraglide este standard la toate modelele cu 50 km/h pentru a îmbunătăţi stabilitatea tractoarelor la această viteză. Extrem de robustă, această punte asigură creşterea tracţiunii în câmp, dar şi confortul şi siguranţa pe drum.

Tractoarele din seria T8000 sunt concepute pentru a crea un mediu de lucru agreabil şi a uşura munca operatorului. Capota complet rabatabilă asigură accesul rapid şi uşor pentru verificări şi întreţineri tehnice. De la sistemul de suspensie al scaunului la monitorul uşor de urmărit, concepţia acestui tractor este îndreptată spre confortul operatorului şi uşurinţa folosirii.

Cabina spaţioasă, cu geamuri largi oferă vizibilitate excelenta atât în faţa, cât şi în spate sau lateral. Motorul în 6 cilindri are un mers uniform care asigură un nivel scăzut al zgomotului. Scaunul pentru instructor este standard la toate modelele.

Sistemele de încălzire şi de aer condiţionat fac ca zilele lungi şi toride de vară sau zilele reci din toamnă şi primăvara să pară mai puţin obositoare şi operatorul să aibă eficienţă bună pe toata durata lucrului.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016