Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Profitul combinatului de îngrăşăminte chimice Amobil Slobozia a scăzut cu 11,6% anul trecut


Profitul combinatului de îngrăşăminte chimice Amobil Slobozia a scăzut cu 11,6% anul trecut, la 6,2 milioane lei, după un avans al veniturilor de 67,4%, la 284,68 milioane lei, şi o urcare a cheltuielilor cu 70,8%, potrivit datelor preliminare transmise Bursei, conform Mediafax.
Veniturile companiei au ajuns la 284,68 milioane lei, în timp ce cheltuielile au avansat la 278,48 milioane lei, potrivit datelor comunicate de Amonil.

Cifra de afaceri a companiei a crescut semnificativ anul trecut, de aproape două ori şi jumătate, la 216,87 milioane lei.
După primele trei trimestre ale anului trecut, Amonil a raportat un profit de 20,7 milioane lei, după ce în perioada similară a anului trecut a înregistrat pierderi de 9,5 milioane lei. În ultimul trimestru al anului trecut activitatea combinatului chimic a fost oprită.

La jumătatea lunii ianuarie, Amonil a anunţat că va concedia colectiv 389 de salariaţi, păstrând în activitate 483 de salariaţi, şi va recurge la funcţionarea intermitentă a unor instalaţii în primul trimestru al acestui an, din cauza crizei economice şi a scăderii vânzărilor şi a preţurilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Compania este controlată de mai mulţi acţionari, dintre care cei mai semnificativi sunt firma Zalois, cu 25%, Jovline, cu 18,22% şi Salink Limited cu 13,54%.

Titlurile Amonil sunt listate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), cea mai recentă tranzacţie cu acţiunile firmei fiind realizată vineri la un preţ de 0,01 lei pe titlu, în scădere cu 6,09%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016