Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiect de promovare a vinurilor romanesti in Italia

proiect-de-promovare-a-vinurilor-romanesti-in-italia

Principalul promotor este Marinela Vasilica Ardelean, declarata cel mai bun somelier al Romaniei in 2014.


Vinurile traditionale romanesti vor avea parte de o promovare masiva pe piata italiana si se va incerca sa li se faca loc pe mesele italienilor, fiind asociate cu preparate culinare traditionale ale acestora.
 
Toate acestea, in cadrul unui proiect sprijinit de Asociatia Somelierilor din Romania, proiect de care se va ocupa in mod special Marinela Vasilica Ardelean, o romanca de 31 de ani stabilita in Italia si declarata in acest an cel mai bun somelier al Romaniei.
 
Proiectul a fosrt demarat de curand, o prima etapa importanta desfasurandu-se la finele lunii trecute, cand a avut loc la Hilton Cavalieri din Roma o prezentare a 50 de soiuri de vinuri romanesti, in fata unui public specializat, format din peste 250 de persoane, printre care editori, jurnalisti, reprezentanti de evenimente sau scoli de vin sau somelerie. Au participat, de asemenea, 14 reprezentanti ai producatorilor celor 50 de vinuri romanesti prezentate.
 
Cele 50 de vinuri romanesti prezentate cu aceasta ocazie sunt, de altfel, cuprinse si intr-o carte pe care Marinela Vasilica Ardelean, a finalizat-o recent si urmeaza sa o lanseze in viitorul apropiat, in cadrul aceluiasi proiect. Volumul cuprinde o prezentare a vinurilor romanesti, in asociere cu 50 de preparate culinare traditionale italiene, incercandu-se asatfel popularizarea soiurilor romanesti de vin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Selectia celor 50 vinuri a demarat in ultimul trimestru al anului 2013 si s-a facut cu participarea ASR. Achizitia vinurilor s-a facut in cea mai mare parte de la raft, fiind analizate aproape toate vinurile romanesti disponibile pe segmentul premium. Ca si particularitate, au fost foarte apreciate vinurile din soiuri autohtone romanesti.
 
Mai mult decat atat, vinurile romanesti vor fi prezentate in cadrul Merano Wine Festival, o manifestare de traditie, cu renume international, urmand ca apoi sa fie studiate in scolile italiene care pregatesc somelieri. De altfel, principala tema din acest an a Merano wine Festival va fi „ Romania si vinurile romanesti”.
 
Totodata, cea mai importanta revista de profil din Italia, Bibenda, va aloca 20 de pagini vinurilor romanesti. Revista se editeaza pentru mai multe tari, numai pentru China fiind pregatite 100.000 de exemplare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016