Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Proiect: Asociaţia Comunelor din România caută experţi privind dezvoltarea spiritului antreprenorial în mediul rural
Asociația Comunelor din România și partenerul său Structural Consulting Group vor pune în aplicare proiectul „Comuna, promotor al dezvoltării spiritului antreprenorial în mediul rural”. Acesta este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, iar perioada de desfășurare a proiectului este de 30 de luni, începând cu data de 1 iulie 2010. Valoarea totală a proiectului este de 5.532.354 lei, din care 5.252.510 lei reprezintă valoarea totală eligibilă a proiectului și 105.600 lei contribuția partenerilor.
Asociația Comunelor din România, identificată prin abrevierea A.Co.R., este o organizație neguvernamentală și apolitică, de utilitate publică, constituită la nivel național, având ca membri peste 1.700 de comune, din toate județele României. Asociația furnizează servicii și implementează proiecte în beneficiul membrilor săi, reprezentând interesele acestora în relația cu autoritățile administrației publice centrale, cu instituțiile Uniunii Europene, precum și în diferite rețele de asociații de autorități locale din Europa și din lume.
„Prin acest proiect ne propunem să dezvoltăm competențele antreprenoriale și managementul de proiect la nivelul comunelor, prin realizarea unor programe de formare profesională și prin promovarea culturii antreprenoriale în zonele rurale, susținute de o rețea națională de 42 mentori-formatori și de nuclee regionale de resurse”, a declarat dl. Emil Drăghici, președintele A.Co.R.
Printre obiectivele specifice ale proiectului se regăsesc:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
* instruirea unui număr de 105 promotori de dezvoltare comunitară, formați și certificați în dezvoltarea competențelor antreprenoriale;
* crearea a șapte rețele regionale pentru promovarea de oportunități antreprenoriale în mediul rural;
* instruirea directă și certificarea în dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 300 de persoane din mediul rural (instruiri furnizate de cei 42 mentori-formatori);
* instruirea și certificarea a 84 de persoane în managementul de proiect (instruiri furnizate de cei 42 mentori-formatori);
„Acest proiect îşi propune să dezvolte şi să susţină idei de proiecte ce pot primi finanţare din fonduri europene. În mod concret, vor fi elaborate 20 de cereri de finanţare de către beneficiarii proiectului: şomeri, manageri şi angajaţi din mediul rural, aceştia devenind promotori ai dezvoltării comunitare”, a declarat Sergiu Țâra, Manager Proiect.
„Marea provocare a proiectului o constituie identificarea şi selecţia celor 42 de mentori formatori. Ei vor deveni experţi pe termen scurt ai proiectului şi vor pune bazele formării unei reţele de promovare şi consultanţă privind dezvoltarea spiritului antreprenorial în mediul rural”, a adăugat Dragoş Jaliu, partener în cadrul Structural Consulting Group.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura