Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Protan a reluat temporar activitatea în toate cele opt sucursale


Firma Protan a anunţat că a reluat, marţi, pentru o săptămână, activitatea de colectare şi neutralizare a deşeurilor de origine animală în toate cele opt sucursale din ţară, în urma progreselor în negocierile cu Ministerul Agriculturii.

"Această măsură este valabilă începând de astăzi, va dura o săptămână şi vine ca urmare a progreselor făcute în negocierile dintre companie şi Ministerul Agriculturii pe tema subvenţiilor restante", se arată într-un comunicat de marţi al firmei Protan, citat de Mediafax.


Comisia de lucru formată din reprezentaţi ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA), Ministerului Agriculturii şi societăţii Protan a comparat, în ultimele cinci zile, actele cu privire la subvenţii. În urmă cu o zi, APIA a confirmat plata către firma Protan a sumei de 1,8 milioane de lei din cele 15 milioane de lei restante, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să mai plătească încă 1,7 milioane de lei, precizează sursa citată.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Reprezentanţii Ministerului Agriculturii au dovedit că doresc deblocarea situaţiei, dar, din păcate, birocraţia excesivă nu permite o rezolvare rapidă. Aşteptăm semnarea unui protocol de eşalonare care să ne garanteze plata subvenţiilor datorate. Totuşi, am hotărât să reluam activitatea de ecarisaj pe o perioadă de o săptămână, pentru a dovedi că suntem un partener de negociere echitabil. Am garanţia cuvântului domnului ministru Cioloş că până la finalul termenului dat de noi situaţia subvenţiilor se va rezolva în totalitate", susţine directorul general al firmei Protan, Cristina Miu, citată în comunicat.

Firma Protan a suspendat, luni, activitatea de ecarisaj în toate cele opt sucursale. Potrivit conducerii firmei Protan, măsura a fost luată "pe fondul unui iminent blocaj financiar din cauza subvenţiilor restante" de peste 15 milioane de lei pe care Ministerul Agriculturii le datorează companiei pentru serviciile de ecarisaj prestate din anul 2006 până în prezent.

Săptămâna trecută, firma Protan anunţa că suspendă, începând de luni, activitatea în toate cele opt filiale din ţară, pentru că nu a primit peste patru milioane de euro, bani pe care Ministerul Agriculturii îi datorează companiei.

Directorul general al societăţii Protan, Cristina Miu, declara că Ministerul Agriculturii datorează peste patru milioane de euro firmei, iar Ministerul Finanţelor ameninţă cu blocarea conturilor pentru neplata unor taxe la stat în valoare de un milion de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016