Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Puiu Popoviciu, afaceri dubioase cu Agronomia


De numele lui Gabriel Popoviciu, zis şi "Puiu", reţinut de procurorii DNA, se leagă într-un fel sau altul firme ca Băneasa Investment, Howard Johnson, Casa Doina, Alltrom, Comaliment, Pizza Hut, KFC şi IKEA, singura poziţie publică pe care şi-o asumă public, conform articolelor apărute în presă, notează NewsIn.

După ’90, a fost în vizite de lucru alături de echipa prezidenţială a lui Ion Iliescu, în India sau Indonezia şi s-a aflat în spatele „tunului“ de 320 de milioane de euro în cazul „Ştrandul Tineretului“, se mai relatează în presă.

În 2003, singurul an în care a fost inclus în „Top 300 Capital“, avea o avere estimată la cel puţin 100 de milioane de dolari.

Mama sa, Ligia, la aproape 80 de ani, este acţionară în majoritatea firmelor controlate de fiul său. Tatăl, Eugen Aurel Popoviciu, a făcut şi el parte din patronatul unor foste societăţi de stat, privatizate sub auspiciile fiului său, dar a fost şi profesor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti, se mai arată în presă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Relaţia juniorului cu Agronomia s-a sedimentat cu mult înainte de 2000, anul când s-a asociat cu universitatea în proiectul „Băneasa Rezidenţial“, cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat în România, conform presei scrise.
Revoluţia din 1989 l-a prins pe Puiu, la vârsta de 30 de ani abia împliniţi, angajat al unui service auto.

Puiu Popoviciu a apelat la o metodă folosită deseori cu succes de afaceriştii români: preluarea francizelor unor firme importante din străinătate.

Un exemplu elocvent este deschiderea în România a celebrului lanţ de restaurante Pizza Hut. Intrarea s-a produs în 1994 şi a fost făcută prin intermediul American Restaurant System, companie în acţionariatul căreia se află diverse firme de tip offshore. Iar în spatele acestora se află cei doi foşti cumnaţi, Puiu Popoviciu şi Nicolae Badea, acţionar la clubul Dinamo.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016