Numărul animalelor sacrificate în gospodării îl depăşeşte pe cel al sacrificărilor din unităţile specializate. În luna octombrie 2009, numărul animalelor sacrificate şi greutatea acestora în carcasă au crescut la bovine, porcine şi păsări şi au scăzut la ovine şi caprine, comparativ cu luna septembrie.
Aproape 70% din totalul tăierilor de păsări s-a realizat în unităţile industriale specializate. Sacrificările în acest tip de unităţi a scăzut din punct de vedere al numărului de păsări sacrificate cu 2,5% şi a crescut cu 0,9% la greutatea lor în carcasă. Per ansamblu, greutatea în carcasă a avansat cu 2.500 de tone faţă de luna septembrie, la 37.529 tone.
Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Crescătorilor de Păsări, importurile s-au redus anul acesta şi ca urmare a creşterii producţiei interne.
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Aproape 70% din totalul tăierilor de păsări s-a realizat în unităţile industriale specializate. Sacrificările în acest tip de unităţi a scăzut din punct de vedere al numărului de păsări sacrificate cu 2,5% şi a crescut cu 0,9% la greutatea lor în carcasă. Per ansamblu, greutatea în carcasă a avansat cu 2.500 de tone faţă de luna septembrie, la 37.529 tone.
Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Crescătorilor de Păsări, importurile s-au redus anul acesta şi ca urmare a creşterii producţiei interne.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News