Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Râmnicu Vâlcea: Porcii au dat iama în grâul, porumbul şi lucerna Direcţiei Silvice
Culturile Direcţiei Silvice (DS) Vâlcea, din zona de sud a judeţului, a căror recoltă asigură hrana vânatului pe perioada de iarnă, sunt atacate de porcii mistreţi, scrie Adevarul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
DS Vâlcea are teren în zona de câmpie a judeţului unde cultivă, în fieacare an, grâu, porumb şi lucernă ca să aibă cu ce să hrănească vânatul, în perioada de iarnă. Anul acesta, DS a cultivat 40 de de hectare cu grâu şi porumb la Ocolul Silvic Drăgăşani şi alte 30 cu lucernă, grâu şi porumb la Ocolul Silvic Bălceşti. „Avem terenuri speciale pe care le cultivăm cu porumb, grâu şi lucernă ca să avem hrană pentru vânat în perioada de iarnă. Cerealele şi lucerna le dăm la animale combinate cu concentrate, pentru că vânat trebuie să existe în pădurile noastre”, a declarat Sorin Nedelcu, directorul tehnic al DS.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura