Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recoltă bogată de fonduri nerambursabile pentru fermieri


S-a dat startul la noi proiecte destinate agriculturii. Pentru a susţine fermierii, în această sesiune de proiecte, sunt puse la bătaie circa 139 de milioane de euro.

Asociaţia familială Gheorghe Petraru, din satul Valea Seacă, judeţul Neamţ, este una dintre primele beneficiare ale fondurilor europene, care au intrat în ţară imediat după aderare. Aceasta deţine o suprafaţă de teren pe care se poate cultiva fasole, porumb, grâu şi lucernă. Asociaţia a primit finanţare nerambursabilă, în valoare de circa 51.000 de euro, pentru a achiziţiona maşini şi utilaje care să ajute la creşterea producţiei agricole.


Pentru cei interesaţi să obţină fonduri europene a fost lansată recent o nouă sesiune de primire a proiectelor, pentru trei măsuri finanţate prin intermediul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală. Este vorba de finanţare nerambursabilă pentru „Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă“, „Înfiinţarea grupurilor de producători“ şi „Instalarea tinerilor fermieri“. Bugetul alocat primei măsuri, în această sesiune, este de circa 47,6 milioane de euro, suma maximă acordată pentru un proiect fiind de 1.500 de euro pe an şi pe fermă. Sprijinul se acordă pentru o perioadă de cinci ani. Scopul este de a ajuta aceste ferme să se adapteze condiţiilor pieţei şi să se transforme în ferme comerciale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru grupurile de producători, fondurile disponibile totalizează peste 6,9 milioane de euro, suma maximă nerambursabilă acordată pentru finanţarea unui proiect fiind de 100.000 de euro în primul şi al doilea an, 80.000 de euro în al treilea an, 60.000 de euro în al patrulea an şi 50.000 de euro în al cincilea an.

Tinerilor fermieri le este alocat un buget consistent, în valoare de peste 84,3 milioane de euro, aceştia putând beneficia de maximum 25.000 de euro/exploataţie.

Citeste mai mult in Capital
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016