Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relaxare şi aventură prin silvoturism


Cabanele Direcţiei Silvice Alba sunt din ce în ce mai căutate de turiştii români şi străini. În timpul concediilor la munte se poate participa la partide de vânătoare şi la excursii cu ghizi şi se pot practica ciclismul şi aplinismul.

O nouă categorie de turism devine din ce în ce mai atractivă. Silvoturismul oferă posibilitatea petrecerii unui concediu relaxat la munte. Direcţia Silvică Alba a lansat recent serviciul de rezervare on-line pentru cabanele pe care le are în administrare. Acţiunea are ca scop promovarea şi includerea unităţilor silvice în circuitul turistic intern şi internaţional.
„De ceva timp avem turişti atât din ţară, cât şi din străinătate, iar oamenii continuă să vină cu încredere. Asta poate şi pentru faptul că preţurile practicate de noi sunt sub tarifele hoteliere”, a declarat Mihai Palamaru, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Alba.

Peste 40 de cabane în administrare

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Din totalul celor peste 40 de unităţi turistice, cinci sunt clasificate turistic pe grade de confort. Aceste cabane sunt clasificate cu una sau mai multe margarete, în funcţie de serviciile oferite. În general, este vorba de cabane cu bucătărie comună cu mobilier nou, camere cu unul sau două paturi. Preţurile variază în funcţie de locaţie şi pretenţiile turiştilor.
Dacă aceştia vor opta pentru o cabană cu vedere spre lac în zona Sebeş (Vapchina – Tău) vor scoate din buzunar în plin sezon între 80 şi 125 de lei pe noapte pentru un pat, iar dacă aleg un loc cu pretenţii mai scăzute tarifele se vor situa între 40 şi 80 de lei. „Cei care aleg să îşi facă vacanţa în astfel de locuri la munte vor fi cu siguranţă mulţumiţi. Pe lângă activităţile de vânătoare şi pescuit, silvoturismul le oferă turiştilor o listă variată de posibilităţi de petrecere a timpului liber, de la drumeţii pe trasee turistice, excursii cu ghizi turistici până la ciclism şi aplinism.

Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016