Cooperativa de colectare a laptelui "Vita-Lact" din localitatea Ignatei, Rezina, va initia, la inceputul anului 2010, cu asistenta Programului "De la Fermier la Fermier", activitati de prelucrare a laptelui dupa tehnologii avansate, informeaza agravista.md
"Vita-Lact" a procurat si instalat recent o linie de fabricare a laptelui pasteurizat cu o capacitate de producere de 600 litri pe schimb. Aceasta linie include un rezervor pentru receptia laptelui, centrifuga pentru separarea grasimii, omogenizator, instalatii de dozaj, impachetare si pasteurizare, precum si rezervor de racire. In cel mai apropiat timp, va mai fi procurat si utilajul de producere a untului. Cooperativa dispune, de asemenea, de un refrigerator achizitionat anterior. Cu acest echipament, cooperativa va putea produce, pentru inceput, lapte pasteurizat, smantana si unt, precum si pe viitor va putea diversifica sortimentul de produse.
Cooperativa va utiliza o tehnologie de pasteurizare direct in ambalaj, ceea ce va permite extinderea pana la 15 zile a termenului de valabilitate a produselor, cu pastrarea calitatilor gustative si nutritive ale acestora.
Aflati mai multe pe AGRAVISTA.md
"Vita-Lact" a procurat si instalat recent o linie de fabricare a laptelui pasteurizat cu o capacitate de producere de 600 litri pe schimb. Aceasta linie include un rezervor pentru receptia laptelui, centrifuga pentru separarea grasimii, omogenizator, instalatii de dozaj, impachetare si pasteurizare, precum si rezervor de racire. In cel mai apropiat timp, va mai fi procurat si utilajul de producere a untului. Cooperativa dispune, de asemenea, de un refrigerator achizitionat anterior. Cu acest echipament, cooperativa va putea produce, pentru inceput, lapte pasteurizat, smantana si unt, precum si pe viitor va putea diversifica sortimentul de produse.
Cooperativa va utiliza o tehnologie de pasteurizare direct in ambalaj, ceea ce va permite extinderea pana la 15 zile a termenului de valabilitate a produselor, cu pastrarea calitatilor gustative si nutritive ale acestora.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Aflati mai multe pe AGRAVISTA.md
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News