Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retail: Diferenţa dintre preţul de la raft şi cel plătit la casă, în topul reclamaţiilor transmise ANPC


Cea mai mare mare problemă semnalată de către consumatori în această perioadă este legată de diferenţele între preţul practicat de către comerciant la raft şi cel plătit de consumator la casă, acesta fiind de cele mai multe ori mai mare, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor /ANPC/, Constantin Cerbulescu.
'Există acea problemă referitoare la diferenţa de preţ de la raft şi cel de la casă. Sunt foarte multe situaţii în care producătorii sau comercianţii la raft expun un preţ, iar omul când ajunge la casă constată cu totul un alt preţ, mai mare. A doua problemă este legată de termenul de valabilitate al produsului. Deci, sunt produse care sunt menţinute la raft şi care sunt expirate. Au mai fost şi situaţii în care se spune că atunci când cumperi două produse al treilea îl primeşti gratis, dar era expirat. Mai sunt probleme legate de produsele deformate, murdare, existente la raft. Neregulile au fost constatate, în general peste tot în supermaterketuri, magazinele de cartier şi pieţe', a explicat Cerbulescu.

În ceea ce priveşte comercializarea neadecvată a produselor ecologice, Constantin Cerbulescu a subliniat că un număr considerabil de comercianţi continuă să introducă pe piaţă astfel de produse fără să respecte legea.

Producători, directori ai marilor reţele comerciale din România, lideri ai patronatelor din industria alimentară şi reprezentanţi ai Consiliului Concurenţei s-au reunit, marţi, la Bucureşti, în cadrul celei de-a cincea ediţii a Romanian Retail Forum.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

La un an de la intrarea în vigoare a Legii privind comercializarea produselor alimentare, cei prezenţi la evenimentul de marţi vor discuta dacă actul normativ a avut impactul dorit şi dacă este necesară o eventuală modificare a sa, în privinţa taxelor pentru listarea produselor în supermarketuri şi hipermarketuri.

Romanian Retail Forum 2010 îi are ca invitaţi pe Valentin Mircea - membru al Plenului Consiliului Concurenţei, Delia Nica - vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România şi şefa Biroului din România al Grupului Metro, Alexandru Vlad - director executiv al Selgros Cash & Carry România, Sorin Minea - preşedinte Romalimenta şi preşedinte Angst, Mihaela Mitroi - partener PricewaterhouseCoopers România, şi Aurel Popescu - preşedintele patronatului din industria de morărit şi panificaţie Rompan.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016