Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retail: Lanţul Mega Image anunţă noi extinderi pentru anul acesta

Compania Mega Image investeşte în acest an circa 50 de milioane de euro în deschiderea unui depozit şi a 23 de magazine, 8 dintre acestea fiind deja inaugurate, de la începutul anului, se arată într-un comunicat al companiei.
"După ce a deschis 8 supermarketuri în prima parte a anului şi a ajuns la o reţea de 79 de locaţii la începutul lunii iunie, Mega Image va atinge o investiţie de 50 de milioane de euro până la finalul anului, prin deschiderea a 15 noi locaţii şi inaugurarea unui depozit la sfârşitul lunii iunie", se precizează în doc într-un comunicat al companiei, citat de Mediafax. În acest an retailerul a creat 250 de locuri de muncă, urmând să atragă alţi 350 de noi angajaţi până la finele lui 2011. Expansiunea reţelei vizează în principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea în Bucureşti şi la periferia Capitalei. Mega Image operează trei branduri de magazine, respectiv Mega Image (66 de unităţi), Shop&Go (2) şi Red Market (11). Conceptul Shop&Go a fost lansat anul trecut, prin deschiderea a două supermarketuri în Bucureşti. Formatul Red Market, lansat în 2009, reprezintă discount supermarketuri, iar din acest an unităţile vor începe să fie operate sub brandul Mega Image, păstrându-se însă conceptul iniţial. Totodată, compania va moderniza 10 supermarketuri Mega Image.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, va fi deschis un nou depozit în luna iunie, în Popeşti Leordeni, cu o suprafaţă de 40.000 metri pătraţi.
Intrat pe piaţă în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România şi face parte din grupul belgian Delhaize.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016