Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Revista Profitul Agricol incepe anul intr-un sediu nou


Profitul Agricol s-a mutat, incepand din aceasta luna, intr-un sediu nou, situat in apropierea Garii de Nord.
Plecarea noastra din vechiul sediu, din cladirea ASAS, ne-a adus câteva dezavantaje în relatia imediata cu o parte din lumea agricola, mai ales in perioada aglomerata a mutarii intre sarbatori, dar acum avem marele avantaj de a lucra într-o constructie noua, confortabila, proprietatea SC Profitul Agricol SRL, situata în apropiere de centrul Bucurestiului, la mai putin de 200 m de coloanele Garii de Nord, explica George Ostroveanu, redactor sef la Profitul Agricol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Profitul agricol este singura publicatie saptamanala cu profil agricol. Revista este tiparita în conditii grafice excelente, format A4 full-color, si are 48 de aparitii pe an, iar pretul unui exemplar este de 8 lei. Pretul unui abonament anual este de 300 RON.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016