Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezultatul stoparii importurilor de carne de porc din UE: preturi cu 70% mai mari in Rusia la materia prima

rezultatul-stoparii-importurilor-de-carne-de-porc-din-ue-preturi-cu-70-mai-mari-in-rusia-la-materia-prima

Cei mai mari procesatori de carne din Rusia a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Vladimir Putin, prin care cere presedintiei sa ridice restrictiile implementate recent cu privire la importurile de carne de porc din UE. Potrivit acestora, aceasta masura a generat deja o “situatie catastrofala” pe piata.


Printre semnatari scrisorii se numara si Igor Yefremov, presedinte al companiei Dubki, unul dintre cei mai importanti producatori de carnati din Rusia.
“Am devenit cu totii ostaticii acestei probleme, deoarece producatorii locali de carne de porc nu fac fata cererii de materii prime. Pentru a limita cererea acestia cresc preturile pe cat posibil, profitand de situatia fara speranta in care ne aflam și incapacitatea noastra de a satisface cererea pietei. Livrarile sunt facute in cantitati limitate și nu acopera nici macar o treime din volumul necesar. Drept urmare, pretul materiilor prime a crescut cu aproape 70% in ultimele doua saptamani datorita lipsei proviziilor din import”, arata scrisoarea.

Semnatarii scrisorii ii cer presedintelui Rusiei sa rezolve situatia si sa permita din nou importurile de carne de porc neprocesata. In caz contrat, “intreaga industrie de procesare a carnii ar putea da faliment”, au mai adaugat procesatorii de carne.

Administratia Putin nu a facut inca nicio declaratie in urma scrisorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Restrictiile impuse de Rusia asupra importurilor de carne din UE au fost introduse dupa semnalarea aparitiei unor focare de pesta porcina africana (PPA) in Lituania. Potrivit Serviciului Veterinar Alimentar al Lituaniei, virusul a fost detectat la cativa porci mistreti, care au fost gasiti morti in apropierea granitei cu Rusia.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016