Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romalimenta: Impozitul pe mancare este unul ticalos

romalimenta-impozitul-pe-mancare-este-unul-ticalos

Romania ramane ca o insula cu una dintre cele mai mari taxe pe valoare adaugata (TVA) din Europa, in conditiile in care unele tari au ajuns la 5% TVA, iar orice crestere de impozit pe alimente este o greseala paradoxala, a declarat, joi, Sorin Minea, presedinte Romalimenta, la lansarea campaniei de promovare a reducerii TVA la carne.


Minea considera ca impozitul pe mancare este unul ticalos si ca il considera vinovat pe Traian Basescu pentru situatia din industria alimentara prin marirea TVA.

„Toata lumea stie cine este cel care a aparut si mi-a spus de cresterea TVA cu zambetul pe buze si dupa aia mi-a spus ca a gresit – presedintele natiunii romane, domnul Traian Basescu. Ce credeti ca am vrei jena? Mi-o fi frica de cineva? El m-a anuntat, ii multumesc din inima”, a precizat seful Romalimenta cu ocazia lansarii unei campanie pentru reducerea TVA la carne si preparate din carne.

In viziunea lui Minea, o TVA nediferentiata la mancare priveaza cetatenii de dreptul de a manca.

„Ai luat dreptul de a manca punand o TVA egala la mancare cu cea de la iaht inseamna lipsa de respect, fara nicio discutie. Orice crestere de impozit pe aliment este o greseala paradoxala. Intotdeauna am agreat TVA diferentiata”, a spus Sorin Minea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Patronatele din industria carnii au demarat joi o campanie de reducere a TVA-ului la carne si preparate din carne. In cadrul acestei campanii a fost lansata si o platforma on-line, www.taietva.ro, prin intermediul careia romanii se vor putea implica direct in sustinerea acestui demers si vor putea urmari actiunile facute in acest sens.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016