Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania importa tot mai multa carne de pasare si trimite tot mai putin la export

romania-importa-tot-mai-multa-carne-de-pasare-si-trimite-tot-mai-putin-la-export

In prezent, sunt inregistrate aproximativ 500 de ferme avicole autorizate sanitar-veterinar, care apartin unui numar de 250 de societati membre ale Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania.


Romania a importat 42.600 de tone de carne de pasare in primele patru luni din acest an, in crestere cu 6% fata de perioada similara din 2016, in timp ce exporturile au fost de 2,4 ori mai mici in aceeasi perioada, respectiv de numai 17.600 tone, potrivit balantei comerciale cu produse agroalimentare.
 
Valoarea importurilor de carne de pasare consemnata dupa primele patru luni din 2017 a depasit 48,2 milioane de euro, in timp ce, in aceeasi perioada din 2016, a totalizat 47,5 milioane de euro pentru o cantitate de 40.200 tone de carne de pasare aduse de pe pietele intra si extracomunitare.
 
Potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, incasarile din exporturile de carne de pasare au totalizat, in primele patru luni din acest an, 32,5 milioane de euro, in scadere cu 18% fata de cele 39,7 milioane de euro din perioada similara a anului trecut, cand a fost exportata o cantitate de 19.700 de tone.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Datele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania arata ca un roman consuma aproape 21 de kilograme de carne de pasare pe an.
 
Piata industriei avicole din Romania era estimata la circa 1,1 miliarde de euro la nivelul anului 2016, iar productia autohtona de carne de pasare in viu realizata in sistem industrial se ridica la circa 435.000 de tone. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016