Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romania importa tot mai multa carne de pasare si trimite tot mai putin la export
In prezent, sunt inregistrate aproximativ 500 de ferme avicole autorizate sanitar-veterinar, care apartin unui numar de 250 de societati membre ale Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania.
Valoarea importurilor de carne de pasare consemnata dupa primele patru luni din 2017 a depasit 48,2 milioane de euro, in timp ce, in aceeasi perioada din 2016, a totalizat 47,5 milioane de euro pentru o cantitate de 40.200 tone de carne de pasare aduse de pe pietele intra si extracomunitare.
Potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, incasarile din exporturile de carne de pasare au totalizat, in primele patru luni din acest an, 32,5 milioane de euro, in scadere cu 18% fata de cele 39,7 milioane de euro din perioada similara a anului trecut, cand a fost exportata o cantitate de 19.700 de tone.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Datele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania arata ca un roman consuma aproape 21 de kilograme de carne de pasare pe an.
Piata industriei avicole din Romania era estimata la circa 1,1 miliarde de euro la nivelul anului 2016, iar productia autohtona de carne de pasare in viu realizata in sistem industrial se ridica la circa 435.000 de tone.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura