Procentul puilor de pasare infectati din Romania se apropie de 65 la suta, in contextul in care trei din fiecare patru pui
vanduti in Uniunea Europeana pentru a fi sacrificati si procesati sufera de diferite bacterii, informeaza ziare.com, citand Agentia Europeana de Securitate a Alimentelor (EFSA).
Autoritatile anunta insa ca riscurile pentru consumatori pot fi reduse daca puii sunt corect gatiti. 75 la suta din puii verificati in abatoarele europene in 2008 erau infectati cu bacteria campilobacter si peste 15 la suta dintre acestia, cu salmonella. Cele doua bacterii pot produce febra si diaree. Salmonella se distruge la caldura, prin fierbere. Rata de contaminare variaza in tarile europene, potrivit EFSA.
Citeste mai mult in Romania Libera.
vanduti in Uniunea Europeana pentru a fi sacrificati si procesati sufera de diferite bacterii, informeaza ziare.com, citand Agentia Europeana de Securitate a Alimentelor (EFSA).
Autoritatile anunta insa ca riscurile pentru consumatori pot fi reduse daca puii sunt corect gatiti. 75 la suta din puii verificati in abatoarele europene in 2008 erau infectati cu bacteria campilobacter si peste 15 la suta dintre acestia, cu salmonella. Cele doua bacterii pot produce febra si diaree. Salmonella se distruge la caldura, prin fierbere. Rata de contaminare variaza in tarile europene, potrivit EFSA.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Romania Libera.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News