Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania pregateste cadrul de utilizare a fondurilor europene pentru perioada 2014-2020

romania-pregateste-cadrul-de-utilizare-a-fondurilor-europene-pentru-perioada-2014-2020

Ministerul Fondurilor Europene va transmite luna aceasta catre Comisia Europeana proiectul Acordului de Parteneriat al Romaniei privind prioritatile de utilizare a fondurilor europene alocate in perioada 2014-2020.


"Acest document va sta la baza negocierilor cu reprezentantii Comisiei Europene pentru stabilirea modului in care vor fi utilizate fondurile UE. Acordul de Parteneriat va fi supus aprobarii Guvernului Romaniei si apoi va fi transmis, informal, Comisiei Europene pana la sfarsitul acestei luni", precizeaza MFE intr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

Toate ministerele trebuie sa transmita documentele necesare intocmirii acestei variante de proiect pentru Acordul de Parteneriat.

"Documentele transmise de ministere vor tine cont de recomandarile CE si de angajamentele asumate de partea romana in fata Comisiei in timpul primelor doua reuniuni tehnice desfasurate pana in prezent in cadrul dialogului informal pentru pregatirea perioadei de programare 2014-2020. in continuare, negocierile cu reprezentantii Comisiei se vor desfasura in cadru informal pana la aprobarea regulamentelor europene pentru perioada 2014-2020", evidentiaza comunicatul MFE.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Memorandumul aprobat de Guvernul Romaniei prevede si infiintarea unui grup de lucru coordonat de MFE, din care vor face parte reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, care trebuie sa finalizeze, pana la mijlocul lunii iunie, o propunere a sistemului de management si control al fondurilor europene in perioada 2014-2020.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016