Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania sustine egalizarea platilor pentru toti fermierii din Uniunea Europeana

romania-sustine-egalizarea-platilor-pentru-toti-fermierii-din-uniunea-europeana

Totodata, reprezentantii autoritatilor sustin ca si produsele din magazine trebuie sa aiba un nivel de calitate pe care doar producatorii europeni il pot oferi.


Fiecare agricultor din Uniunea Europeana trebuie sa beneficieze de un sprijin similar, a declarat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, in cadrul Consultarilor cetatenesti privind viitorul Uniunii Europene, avand ca tema Politica Agricola Comuna şi Dezvoltare Locala.
 
Acesta a adaugat ca şi produsele din magazine trebuie sa aiba un nivel de calitate pe care doar producatorii europeni il pot oferi.
 
„Subventiile primite de agricultori vin intr-o mare masura din resurse puse la dispozitie de Uniunea Europeana. Or aceasta subventie, evident, ar trebui, in opinia noastra, sa creasca. Este normal ca fiecare agricultor din Uniunea Europeana sa beneficieze de un sprijin similar. Concuram pe o piata comuna, or ca sa concuram, avem nevoie de un sprijin similar. Este important pentru consumatori ca, atunci cand intra intr-un magazin, sa aiba posibilitatea sa achizitioneze un produs european, un produs care se ridica la un nivel de calitate pe care doar producatorii europeni il pot oferi. Aceasta dezbatere ne poate permite sa discutam inclusiv despre aceste aspecte”, a declarat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

La randul sau, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Alexandru Potor, a declarat ca Guvernul sustine egalizarea platilor.
 
„Ministerul Agriculturii, Guvernul Romaniei, se pronunta pentru o egalizare a acestor plati. Dificultatile pe care le au agricultorii din Romania le au si cei din Franta si cei din Spania si cei din Germania, deci, practic, pe o piata concurentiala comuna ar trebui sa avem o egalitate de subventii. Sper ca lucrul acesta va fi inteles la nivel european, deşi exista si o oponenta”, a declarat secretarul de stat Alexandru Potor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016