Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania, tara cu cei mai multi agricultori din UE

romania-tara-cu-cei-mai-multi-agricultori-din-ue

Conform datelor Institutului National de Statistica, Romania ocupa primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste ponderea populatiei ocupate in agricultura.


La finele anului trecut, Romania s-a clasat pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta ponderii populatiei ocupate in agricultura, de remarcat fiind si faptul ca diferenta fata de urmatoarele clasate este foarte mare.
 
Datele au fost facute publice recent de Institutul National de Statistica, date din care reiese ca Romania se remarca prin ponderea inca foarte ridicata a populatiei ocupate in agricultura care este de 25,4%, ceea ce o plaseaza pe primul loc in UE, la mare distanta de urmatoarele tari clasate, Grecia (13,0%) si Polonia (11,2%).
 
Dupa nivelul de educatie, in structura populatiei ocupate de 15-64 ani la nivelul UE, in anul 2014, predomina nivelul mediu de educatie, care reprezenta pe total 49% (in cazul fortei de munca masculine ponderea acestui nivel de educatie a fost de 50,3%, iar in cazul celei feminine de 47,3%).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe locul al doilea in structura populatiei ocupate in UEs-a plasat, in acelasi an, populatia cu nivel superior de educatie, cu o pondere de 32,7% pe total (29,8% pentru barbati si 36,2% pentru femei), urmata de populatia cu nivel de educatie scazut, cu o pondere de 18,3% pe total (19,9% in cazul barbatilor si 16,5% in cazul femeilor)', arata datele INS.
 
In Romania, conform INS, 58,1% din populatia ocupata are un nivel mediu de educatie (60,8% in cazul fortei de munca masculine si 54,6% in cazul celei feminine) si 19,2% din populatia ocupata are un nivel superior de educatie (16,7% in cazul fortei de munca masculina si 22,3% in cazul celei feminine). 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016